Minőségbiztosítás

A VÁV UNION Kft. minőségfilozófiája és ehhez tartozóan a termékek minősége is hatalmas változáson ment át az elmúlt 15 évben.

A vállalat stratégiai célkitűzésének egyik alappillére, hogy minőségi termékeket kínál a piac igényesebb szegmensének.
Ennek megfelelően lett kialakítva a vállalat szervezeti struktúrája, a folyamatok egymáshoz kapcsolódása, és a vállalat dolgozói e célnak megfelelő tevékenységet folytatnak.

E célkitűzéseket szem előtt tartva a kezdetekben a minőségbiztosítás fogalomkörének megfelelő minőségellenőrzési szempontokat előtérbe helyező ISO 9001: 1994 szabvány szerinti tanúsítást szereztünk meg 1997-ben.

A tanúsítást követően a külső piaci körülmények, és a belső fejlődés eredményeképpen a vállalat a tudatos minőségirányítást és minőségtervezést vezette be, és ezzel a követő minőség-ellenőrzés helyett a tervezett minőséget céloztuk meg.

Ennek a folyamatnak a megvalósításával elértük, hogy termékeinket már a tervezés stádiumában ellenőrizzük, tervkoncepció vizsgálatokat tartunk, és így a problémák korai kiszűrésével egyrészt megelőzzük a minőségi problémák jelentkezését, másrészt az eljárás megtakarítást is eredményez, mivel elkerüljük a nem megfelelőséget.

A minőségirányítási tanúsításunk jelenleg is érvényes melyet az e.com-CERT  Kft. certifikátja igazol.

Az önkéntes tanúsításon kívül a Paksi Atomerőmű ZRt., a MOL NYRt. És az E.ON is végzett gyártóművi auditálást vállalatunknál. Az auditok alapján vállalatunk, mint minősített beszállító végezhet munkát az említett cégeknél.

A vállalat vezetése – felismerve a tényt, hogy a piacon a mai viszonyok között a vállalat csak akkor lehet versenyképes, ha szervezeti struktúráját állandóan fejleszti, elkészíttette a TQM (teljes körű minőségirányítási vezetési rendszer) vállalatnál történő bevezetésének tanulmányát, amelynek alapgondolata a vevők és megrendelők még magasabb szinten történő kiszolgálása.
A fent leírt erőfeszítéseknek köszönhető, hogy az utolsó évek vevőkutatási felmérései szerint a VÁV UNION Kft. kiváló minőséget nyújtó, megbízható partner.

Aktuális

Fővárosi Vízművek Zrt. Békásmegyeri telep villamos rekonstrukció2016. 09. 9.

A Duna közvetlen Budapest fölötti szakaszán, a Szentendrei szigeten, valamint a folyó jobb és bal partján lévő védett területek alkotják az északi vízbázist, amely a fővárosi vízszükséglet nagyobbik részét, mintegy 70 százalékát elégíti ki. A Szentendrei-sziget mind...

Bővebben

Telepítettük a pápai reptéren épülő SAC Hangárkomplexum 0,4kV-os főelosztó berendezéseit2016. 09. 7.

Idén átadásra kerül a SAC Hangárkomplexum, amely a program eddigi legnagyobb beruházása a Pápai Bázisrepülőtéren. A SAC (Strategic Airlift Capability), vagyis a Stratégiai Légiszállító Képesség program 12 tagország, köztük Magyarország közös szövetsége, amely stratégiai...

Bővebben

Befejeződtek az FCSM Zrt. Dél-pesti Szennyvíztisztító Telepén végzett munkálatok2014. 12. 18.

2014. december 15-én átadásra kerültek a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. Dél-pesti Szennyvíztisztító Telepén lebonyolított munkák.

A telep területén meglévő 2 db gázmotor mellé a beruházó egy újabb 1200 kW-os gázmotort telepíttetett, melyet a telep...

Bővebben

Újra teljes vonalon jár a 3-as villamos2014. 12. 3.

Végéhez közeledik a 3-as villamos vonalának több mint egy éve tartó felújítása, ezen belül az áramátalakítók átalakítása, ezért 2014. november 30.-tól, vasárnaptól újra teljes vonalán, azaz a Mexikói út M és a Gubacsi út között jár a 3-as villamos. Bővebben

Újra jár a budapesti 1-es villamos2014. 05. 5.

Minden Budapesten élőt, illetve ott közlekedőt érinti a város egyik legfontosabb közlekedési eszközének, az 1-es villamosnak a régen várt felújítása, melynek első szakasza a napokban készült el, így 2014. május 5-től újra jár a villamos az Árpád hídon egészen a...

Bővebben